سلام به همه همراهان نوجوانیا ؛ ان شاالله سلامت باشید… در این صفحه راهنمای ساده و کوتاه درباره عضویت در سایت نوجوانیا آماده کرده ایم. قبلا از خواندن این صفحه حتما این مطلب را بخوانید : چرا بهتر است در سایت نوجوانیا عضو شویم؟
خب بریم سراغ راهنمای عضویت … در ادامه مطلب همراه نوجوانیا باشید 😉
اول : صفحه ثبت نام
برای ثبت نام در نوجوانیا روی این لینک بزنید
چهار نکته مهم + عکس :
1- شناسه شما باید پنج کاراکتر باشه. هم چنین قابل تغییر نیست. اگر هم داخل شناسه که انگلیسی (حروف و عدد) هست از کلمات نامناسب ( فحش و ناسزا ) استفاده کنید خودکار تایید نمیشود و بعدا هم تعلیق میشوید.
توضیح : شناسه کاربری زیبایی انتخاب کنید . چون این شناسه معرف شماست و در بخش های مختلف سایت نمایش داده میشود و بقیه همراهان نوجوانیا شما را با آن شناسه می شناسند…
2- رمز تون رو گم نکنید و ایمیل تون رو صحیح بنویسید. اگر ایمیل صحیح نباشد امکان فعال سازی صفحه شما در نوجوانیا نیست
3- در پایان، قبل از زدن دکمه ثبت نام باید روی گزینه” من ربات نیستم ” بزنید و ممکنه لازم باشد یک مرحله رو رد کنید مثلا از میان 9 عکس ، سه تا رو که عکس دودکش شومینه هست رو انتخاب کنید…. بعد روی گزینه راستی آزمایی بزنید… ( این کار برای چیه؟ گاهی اوقات برخی نرم افزارهای خراب کار برای خراب و کند کردن سایت در هر ساعت ده ها بار اقدام به ثبت نام میکنند. گزینه من ربات نیستم از فعالیت آن ها جلوگیری میکند)
4- ممکنه توی بعضی مراحل عضویت یا ورود ، مرورگر موبایل تون به شما پیامی نمایش بدهد که اطلاعات مهم خود را در این سایت وارد نکنید و بنویسد که این سایت نا امن است… این پیام فقط یک توصیه است.جایگاه درست این توصیه سایت های مالی و سازمانی هست مثلا سایت بانک ها و یا سایت ثبت نام کنکور و… که شما مجبورید مشخصات کامل تون شامل شماره شناسنامه و… رو وارد کنید. در سایت نوجوانیا هیچ اطلاعات مهم از شما گرفته نمیشه و می توانید کاملا با نام و مشخصات مستعار هم ثبت نام کنید.
دوم : مهم ترین بخش ؛ تایید ایمیل …
خب شما حتما باید یک ایمیل داشته باشید. اگر موبایل اندرویدی داشته باشید که حتما برای بروزرسانی نرم افزارهاتون در گوگل پلی استور ، یکی ایمیل در سامانه Gmail دارید… که می تونید با همان عضو بشید. بعد از زدن دکمه ثبت نام ، در یکی دو ثانیه ایمیل برای شما ارسال میشه. ممکنه اون ایمیل به پوشه اسپم spam برود. یا مستقیما در بخش ورودی inbox نمایش داده شود…آن را باز کنید و لینک تایید را بزنید. تا اکانت (حساب) شما در نوجوانیا فعال شود. 🕵
در چه سایت هایی می تونیم ایمیل بسازیم؟
سایت های ایرانی و خارجی زیاد هستند که می توانید با استفاده از آن ها یک ایمیل داشته باشید. ایمیل مثل شماره موبایل شماست… یکتا و مهم است. شما نمی توانید هر مدت یکبار ایمیل جدید ثبت کنید. همانطور که نمیوانید شماره موبایل اصلی تون رو از بین ببرید چون همه جا برای ثبت نام مدرسه و مسجد و کلاس قرآن و … اون شماره رو دادید. ایمیل هم مهم هست و شما نباید رمزش رو فراموش کنید… 👁
نمونه های ایرانی برای ساخت ایمیل
یک : سامانه رایانامه چاپار » https://www.chmail.ir
دو : سایت شرکت پست » https://mail.post.ir
سه : سامانه میل فا » https://mailfa.com
نمونه های خارجی برای ساخت ایمیل
یک : سرویس پروتون میل » https://protonmail.com
دو : سرویس اوتلوک » https://outlook.live.com/owa
سه : سرویس جیمیل » http://gmail.com
از بیان این سخن ناراحت و شرمنده ایم. اما هنوز سرویس های ایمیل ایرانی اعتبار لازم را کسب نکرده اند. پیشنهاد ما به شما ، عضویت در سرویس های خارجی است… تا هیچ زمانی ایمیل خود را از دست ندهید… 😔 پیشنهاد می کنیم از سرویس پروتون میل استفاد کنید.
سایت باشگاه خبرنگاران جوان هم یک راهنما برای طریقه ثبت نام در سایت جیمیل نوشته است که پیشنهاد میکنیم در لینک روبرو آن را بخوانید » ساده ترین روش ساخت ایمیل + gmail / آموزش تصویری قدم به قدم ؛ هم چنین با جستجوی بیشتر در پارسیک و پارسیجو و گوگل می تونید آموزش های بیشتری پیدا کنید. ( راستی اگر موقع عضویت در سرویسهای خارجی سن واقعی تون که شاید کمتر از 18 سال باشه رو بنویسید ، نمیتونید عضو بشید و ممکنه اون سرویس کلا شما رو مسدود کنه، تاریخ تولد مناسبی بنوسید 🤓 )
بعد از ثبت نام یک پیام راهنما نمایش داده میشه که بالا توضیح دادیم اما ممکنه مرورگر شما ، فایرفاکس یا کروم یا … از شما سوال کند آیا رمز شما را در این سایت ذخیره کنم؟ به شما پیشنهاد میکنیم اگر گوشی تون رمز ورود نداره یا بعد از ذخیره کردن رمز در مرورگر ، اون رمز رو فراموش می کنید در پاسخ به سوال مرورگر گزینه never هرگز رو بزنید….
در تصویر زیر ببینید:
سوم : ورود به سایت …
برای ورود به سایت نوجوانیا روی این لینک بزنید. رمز و نام کاربری تون رو بزنید و روی ورود بزنید…
پروفایل شما در نوجوانیا
شما میتونید با ورود به شناسنامه کاربری خود موارد مختلفی را ویرایش و ثبت کنید
بعد از ورود به صفحه پروفایل خود روی آیکون چرخ دنده (تنظیمات) بزنید. بعد از میان ” ویرایش شناسنامه ” یا ” حساب کاربری من ” یکی را انتخاب کنید…
در بخش ویرایش شناسنامه می توانید موارد مختلفی هم چون 1- جنسیت 2- کشوری که الان هستید 3- کتاب مورد علاقه و… را مشخص کنید. درباره این موارد قبلا در مطلبی که درباره چرایی عضویت در نوجوانیا نوشتیم توضیح داده شده است. پیشنهاد میکنیم بخوانید » چرا بهتر است در سایت نوجوانیا عضو شویم؟
و مهم تر از همه اینکه میتوانید برای خودتان یک چهرک (تصویر پروفایل یا آواتار ) انتخاب کنید تا بارگذاری و ثبت شود. از آن به بعد نظرات شما پایین مطالب با نام و تصویر پروفایل شما مشخص است. تصویر پروفایل شما حداکثر باید 200 کیلوبایت حجم داشته باشد.
برای مثال می توانید همان تصویری که برای پروفایل خود در ایتا یا سروش یا تلگرام استفاده کرده اید را ذخیره کنید و اینجا هم استفاده کنید. اگر بخواهید از عکس های گالری خود که با موبایل گرفته اید و احتمالا بالای سه مگابایت حجم دارند استفاده کنید؛ باید ابتدا حجم آن را به زیر 200 کیلوبایت برسانید برای اینکه حجم عکس به 200 کیلوبایت برسد باید هم اندازه رزولوشن عکس کاهش یابد هم اینکه حجم کیفیت آن کم شود.
اگر به صورت ساده عکس را در پروفایل خود در ایتا و سروش و تله گرام بگذارید خودکار حجم آن کاهش پیدا میکند یا عکس را در چت شخصی خود در پیام رسان های مذکور ارسال کنید تا حجم آن کم شود. یا آنکه از سایت های فشرده ساز عکس استفاده کنید تا حجم عکس را کم کنید. نمونه معروف آن ها سایت https://compressjpeg.com است ….
در بخش ” حساب کاربری من ” می توانید نام و نام خانوادگی خود را بنویسید. یا رمز عبور خود را تغییر دهید. در تصویر زیر این دو مورد مشخص است…
پایان
پیشنهاد میکنیم در ادامه این صفحات را هم بخوانید »
چرا بهتر است در سایت نوجوانیا عضو شویم؟
اگر هم عضو هستید، شناسنامه و پروفایل خود را در این لینک تماشا کنید
این صفحه در تاریخ دوم آبان 1399 بروزرسانی شده است.